Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν θέλουμε να ακυρωθεί αλλά να τελειώσει η σεζόν στο ΝΒΑ»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με μήνυμά του τόνισε την επιθυμία του να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν στο ΝΒΑ και να μην ακυρωθεί, όντας ενοχλημένος από τις απόψεις των ατζέντηδων για αυτό το ενδεχόμενο. 

Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν θέλουμε να ακυρωθεί αλλά να τελειώσει η σεζόν στο ΝΒΑ»

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν στην κορυφή της Δύσης στο ΝΒΑ, δείχνοντας έτοιμοι να διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η έξαρση του κορονοϊού όμως άλλαξε τα δεδομένα.

Ακούστηκαν φωνές από ατζέντηδες πως θα ήταν ορθό να ακυρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν και να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Ο Λεμπρόν Τζέιμς όμως, ο ηγέτης των Λέικερς, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για αυτό το σενάριο.

Με μήνυμά του στο twitter, μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρωθεί κανονικά η τρέχουσα σεζόν, όταν βελτιωθεί η κατάσταση και το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είδα μερικά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως τα στελέχη και οι ατζέντηδες θέλουν να ακυρωθεί η σεζόν; Αυτό είναι απολύτως αναληθές. Κανείς που γνωρίζω δεν λέει κάτι τέτοιο. Μόλις είναι ασφαλές το τοπίο για όλους, θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν μας. Είμαι έτοιμος και η ομάδα μας είναι έτοιμοι. Κανένας δεν πρέπει να ακυρώσει οτιδήποτε».