Αϊζάια Τόμας: «Καλύτερος αθλητής της εποχή του ο Τζόρνταν, αλλά σήμερα υπάρχουν 10 σαν αυτόν!»

Ο εμβληματικός παλαίμαχος γκαρντ των Ντιτρόιτ ΠίστονςΑϊζάια Τόμας, αμφισβήτησε, ακόμη μια φορά, ότι ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο καλύτερος όλων των εποχών λέγοντας ότι υπάρχουν 10 ή 11 σαν αυτόν σήμερα!

Αϊζάια Τόμας: «Καλύτερος αθλητής της εποχή του ο Τζόρνταν, αλλά σήμερα υπάρχουν 10 σαν αυτόν!»

«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια», της κόντρας τους Άϊζάια Τόμας με τον Μάϊκλ Τζόρνταν.

Ο εμβληματικός γκαρντ των Ντιτρόιτ Πίστονς συνεχίζει ν’ αρνείται την μπασκετική πρωτοκαθεδρία του ΜJ διαχρονικά.

Άλλωστε η κόντρα τους κρατάει από την εποχή των επικών τους μονομαχιών για τα πρωτεία της Ανατολικής Περιφέρειας τα τέλη της δεκαετίας του 80 και της αρχής εκείνης του 90.

Έτσι μ’ αφορμή το «Last Dance» o Tόμας, μιλώντας σε αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο,αναφέρει ότι η διαφορά του Τζόρνταν με τους σύγχρονους του μπασκετμπολίστες ήταν ως υπερείχε ως αθλητής, αλλά την σημερινή υπάρχουν σαν κι εκείνον άλλοι...10!

«Μ’ αυτά που κάνουν οι Ντουράντ και ο Λεμπρόν αν μπορούσες να τους βάλεις να παίξουν τη δεκαετία του 80, με το ταλέντο τους, την αθλητική τους ικανότητα ποιος θα ήταν ο κορυφαίος όλων των εποχών;» αναρωτήθηκε ρητορικά!

Για να συμπληρώσει: «Η τωρινή γενιά δεν απολαμβάνει της αναγνώρισης που της αξίζει. Είναι πολύ ανώτεροι αθλητές από την δική μου. Εμείς δεν είχαμε τις ικανότητες τους. Ο Τζόρνταν ήταν ο καλύτερος αθλητής που είχαμε δει, αλλά σαν αυτόν σήμερα έχει άλλους 10 ή 11!»

Για να συμπληρώσει ότι θεωρεί τον Λεμπρόν Τζέιμς πληρέστερο του Τζόρνταν...

Είπαμε, «κρατάει χρόνια...»