Ίνγκλις: «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να ρισκάρω να προσβληθώ από τον ιό»

Ο Τζο Ίνγκλις των Γιούτα Τζαζ από τη μία θα ήθελε να επιστρέψει και να παίξει, αλλά από την άλλη δεν νιώθει έτοιμος να ρισκάρει με τον κορονοϊό και να τον μεταδώσει στην οικογένειά του.

Ίνγκλις: «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να ρισκάρω να προσβληθώ από τον ιό»

Αρκετοί παίκτες του ΝΒΑ εκφράζουν τον προβληματισμό και την αντίθεσή τους σχετικά με την επανεκκίνηση της σεζόν και ο Τζο Ίνγκλις των Γιούτα Τζαζ είναι ένας εξ αυτών.

Ίνγκλις: «Νιώθαμε ανεπιθύμητοι, ότι βρωμούσαμε, κανείς δεν μας δέχονταν»

Ο Αυστραλός μίλησε σε Μέσο της Γιούτα για την πιθανή επανεκκίνηση της σεζόν του ΝΒΑ λέγοντας πως «προφανώς θα ήθελα να επιστρέψω και να παίξω. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να ρισκάρω να προσβληθώ από τον ιό και να τον μεταδώσω στην οικογένειά μου, ειδικά στη Μίλα και τον Τζέικομπ (τα παιδιά του). Οπότε, πρέπει να συζητήσουμε όλα τα σενάρια».

Ο Ίνγκλις στη συνέχεια είπε: «Το να είμαι με τα παιδιά μου κάνει τις μέρες λίγο πιο μεγάλες. Αλλά είναι τρομερό ότι μπορώ να τα βλέπω το πρωί και να τα βάζω για ύπνο το βράδυ. Δεν το κάνω συνήθως αυτό».

Κλείνοντας, ο Ίνγκλις παραδέχθηκε ότι γυμνάζεται εν μέσω καραντίνας και αγόρασε μπασκέτα για να σουτάρει, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνει: «Είναι δύσκολο να βρω κίνητρο να αφήσω τα παιδιά μου και να πάω να γυμναστώ».