Ίνγκλις: «Νιώθαμε ανεπιθύμητοι, ότι βρωμούσαμε, κανείς δεν μας δέχονταν»

Συγκλόνισε ο Τζο Ίνγλις, που χωρίς δεύτερη σκέψη, θα παρατούσε το μπάσκετ προκειμένου να προστατεύσει τον γιο του. Τι είπε για τον κορονοϊό και τον συμπαίκτη του Ρούντι Γκομπέρ.

Ίνγκλις: «Νιώθαμε ανεπιθύμητοι, ότι βρωμούσαμε, κανείς δεν μας δέχονταν»

Συγκλόνισε με τα λόγια του ο Τζο Ίνγλις, ο οποίος υποστήριξε πως χωρίς δεύτερη σκέψη, θα παρατούσε το μπάσκετ προκειμένου να προστατεύσει τον γιο του και την οικογένειά του.

Ο Αυστραλός άσος των Γιούτα Τζαζ μάλιστα, μίλησε και για το πώς τους αντιμετώπιζε ο κόσμος, όταν έγινε γνωστό πως ο συμπαίκτης τους Ρούντι Γκομπέρ είναι θετικός στον κορονοϊό…

Κορονοϊός: Αναβλήθηκε η σεζόν στο NBA - Θετικός ο Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ

«Αν μου πεις να μην ξαναπαίξω μπάσκετ για να προστατεύσω τον γιο μου, φεύγω τώρα στην Αυστραλία και δεν ξαναπαίζω ποτέ. Φεύγω τώρα από το γήπεδο και δεν έχω κανένα πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Δε θέλω η οικογένεια μου να περάσει κάτι τέτοιο, ευτυχώς όλοι τους είναι μια χαρά τώρα».

Γιούτα Τζαζ: Θετικός και ο Ντόνοβαν Μίτσελ στον κορονοϊό, απερίσκεπτος ο Γκομπέρ (pics)

Όταν ρωτήθηκε την αντιμετώπιση που είχαν όταν μαθεύτηκε πως ο συμπαίκτης του, Ρούντι Γκομπέρ, ήταν ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, είπε: «Νιώθαμε ανεπιθύμητοι παντού, ότι... βρωμούσαμε. Κανένα ξενοδοχείο δε μας δέχονταν στην Οκλαχόμα, στο τέλος μετά από αρκετές ώρες βρήκατε τελικά ένα για να μείνουμε».