Κορονοϊός: Δωρεά 500.000 γευμάτων σε άπορες οικογένειες από τον Ρίτσαρντσον των Σίξερς

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Τζος Ρίτσαρντσον των Σίξερς, καθώς έκανε δωρεά 500.000 γεύματα σε άπορες οικογένειες της Φιλαντέλφια.

 
Κορονοϊός: Δωρεά 500.000 γευμάτων σε άπορες οικογένειες από τον Ρίτσαρντσον των Σίξερς

Οι κινήσεις ανθρωπιάς αθλητών ανά τον κόσμο συνεχίζονται με αφορμή τις δύσκολες μέρες που βιώνει ο πλανητής με την πανδημία του κορονοϊού.

Ανεξάρτητα από το άθλημα, οι περισσότεροι αθλητές προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν με τον δικό τους τρόπο στη μάχη κατά του ιού.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τζος Ρίτσαρντσον. Ο 26χρονος σμολ φόργουορντ των Σίξερς έκανε δωρεά 500.000 γεύματα σε άπορες οικογένειες της Φιλαντέλφια.

Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τις δουλειές τους λόγω του κορονοϊού και ο Ρίτσαρντσον φρόντισε να βοηθήσει όσους περισσότερους μπορούσε κάνοντας την παραπάνω δωρεά.

«Είμαι ευλογημένος που μπορώ να βοηθήσω μερικούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για όλους. Η πόλη της Φιλαντέλφια και οι άνθρωποί της με υποδέχθηκαν με ανοικτές αγκάλες και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω όσους έχουν ανάγκη», ήταν τα λόγια του φόργουορντ των Σίξερς μετά τη δωρεά του.