«Δεν φεύγει από τους Λέικερς ο Ντέιβις» (pic)

Κανένα ρόλο στο θέμα παραμονής του Άντονι Ντέιβις στους Λος Άντζελες Λέικερς δεν παίζει η κίνηση του παίκτη να πουλήσει την βίλα του, σύμφωνα με τον Πολ Πιρς και την δημοσιογράφο του ESPN, Ρέιτσελ Νίκολς. 

«Δεν φεύγει από τους Λέικερς ο Ντέιβις» (pic)

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολλή... φασαρία σχετικά με την απόφαση του Άντονι Ντέιβις να πουλήσει την βίλα του στο Λος Άντζελες.

Ο παίκτης των Λέικερς έβγαλε στο... σφυρί το... παλάτι των 7,9 εκατομμυρίων δολαρίων, μια κίνηση που σχολιάστηκε από πολλούς για τη σχέση που μπορεί να έχει με το μέλλον του στους Λέικερς.

Ο Πολ Πιρς που πλέον είναι αναλυτής του ESPN σχολίασε την απόφαση του Άντονι Ντέιβις να πουλήσει το σπίτι του στο Λος Άντζελες, τονίζοντας πως δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει από τους Λέικερς ο "φρύδιας".

Μάλιστα, σύμφωνα με την δημοσιογράφο του ESPN, Ρέιτσελ Νίκολς, ο ψηλός των Λος Άντζελες Λέικερς πουλάει την βίλα του επειδή δεν θα μείνει σε αυτό ούτε το καλοκαίρι και όχι γιατί θα φύγει από την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ.

Την ίδια άποψη έχουν και οι Πολ Πιρς και Κέντρικ Πέρκινς που πλέον είναι αναλυτές του ΝΒΑ και υποστήριξαν πως δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει από τους Λέικερς το καλοκαίρι.