ΝΒΑ: Ο Τραμπ θέλει, η νέα τηλεδιάσκεψη λέει «καμία ημερομηνία ακόμα»

Σε νέα τηλεδιάσκεψη στο ΝΒΑ ιδιοκτήτες και κομισάριος συμφώνησαν πως ακόμα όλα είναι αβέβαια, εν αντιθέσει με την επιθυμία του Ντόναλντ Τραμπ.

ΝΒΑ: Ο Τραμπ θέλει, η νέα τηλεδιάσκεψη λέει «καμία ημερομηνία ακόμα»

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να επιθυμεί την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων στην Αμερική, ωστόσο η τηλεδιάσκεψη των ιδιοκτητών του ΝΒΑ με τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ επαλήθευσε πως είναι αβέβαια το μέλλον της λίγκας.

«Η λίγκα δεν βρίσκεται σε σημείο που να ασχολείται ακόμα με τις ημερομηνίες. Κοιτάει άλλα δεδομένα. Δεν είναι ξεκάθαρο πότε αυτό θα συμβεί. Δεν είμαστε σε θέση για να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις» ανέφερε αρχικά ο Άνταμ Σίλβερ για να συμπληρώσει: «Για να ξεκινήσει και πάλι η λίγκα θα πρέπει να μειωθούν τα κρούσματα και το τεστ για τον ιό να γίνει ευκολότερο για μια μεγαλύτερη κλίμακα σε όλη τη χώρα.

Νοιαζόμαστε για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν ώστε να γίνονται τα παιχνίδια. Πριν φτάσουμε, λοιπόν, να συζητάμε για τους παίκτες και τους αγώνες έχουμε και αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους θα πρέπει να ασχοληθούμε».

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, αποκάλυψε ακόμα πως ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στη λίγκα είναι εφτά, δίχως βέβαια να προβεί σε αναφορά ονομάτων.