Κάρι: «Ήμουν ο πρώτος παίκτης του NBA που ελέγχθηκε για τον κορονοϊό»

Στην αποκάλυψη πως ήταν ο πρώτος παίκτης του NBA στον οποίο έγινε ο έλεγχος για τον κορονοϊό, προχώρησε εν μέσω δηλώσεών του ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στεφ Κάρι. 

Κάρι: «Ήμουν ο πρώτος παίκτης του NBA που ελέγχθηκε για τον κορονοϊό»

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς Στεφ Κάρι σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ήταν ο πρώτος παίκτης του NBA που του έγινε τεστ για τον κορονοϊό, ενώ υποστήριξε πως όλη αυτή η κατάσταση των... ταρακούνησε σαν άνθρωπο.

Ο ηγέτης των "πολεμιστών" τόνισε πως του έγινε τεστ για τον κορονοϊό τις 6 Μαρτίου- μια μέρα μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό στο χέρι- και ήταν ο πρώτος που ελέγχθηκε για το αν έχει προσβληθεί από τον ιό.

«Έπαιξα το πρώτο ματς μετά από καιρό και υπήρχαν συζητήσεις για τον κορονοϊό και τι μπορεί να σημαίνει για τη λίγκα. Εκείνη τη νύχτα άρχισα να νιώθω άρρωστος. Είχα πυρετό και ανέβαινε.

Σκέφτηκα αν μπορεί να συμβαίνει όντως αυτό το πράγμα. Ποιες ήταν οι πιθανότητες. Ήμουν ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που ελέγχθηκε για τον κορονοϊό. Ευτυχώς βρέθηκα αρνητικός στον ιό, αλλά η εμπειρία αυτή με ταρακούνησε», ήταν τα λόγια του γκαρντ του Γκόλντεν Στέιτ.

Να σημηωθεί, πως ο Κάρι τελικά είχε διαγνωσθεί με εποχική γρίπη, η οποία τον υποχρέωσε να μείνει εκτός από τα παιχνίδια με Σίξερς και Κλίπερς.