Τζόρνταν: «Όποιος δει το ''Last Dance'', θα νομίζει ότι είμαι απαίσιος άνθρωπος»

Ο Μάικλ Τζόρνταν, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του «Last Dance», Τζέισον Χέιρ, είχε ανησυχίες για τον τρόπο που θα προβαλλόταν η εικόνα του στο ντοκιμαντέρ του Netflix, σχολιάζοντας ωστόσο στους συντελεστές του εγχειρήματος ότι «η νίκη έχει μια τιμή, το ίδιο συμβαίνει με τα ηγετικά χαρακτηριστικά».

Τζόρνταν: «Όποιος δει το ''Last Dance'', θα νομίζει ότι είμαι απαίσιος άνθρωπος»

Το ντοκιμαντέρ «Last Dance», μια συμπαραγωγή του ESPN και του Netflix, κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου και την επόμενη μέρα στην Ελλάδα. Χωρισμένο σε 10 επεισόδια, το ντοκιμαντέρ θα αναφέρεται στη σεζόν 1997-98 των Σικάγο Μπουλς με ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα υλικό.

«The Last Dance»: Πότε θα προβάλει το Netflix τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Τζέισον Χέιρ, αναφέρθηκε στα στάδια της δημιουργίας του ντοκιμαντέρ, το οποίο κατέστη δυνατό να γυριστεί επειδή την περίοδο 1997-98 ο Φιλ Τζάκσον δέχτηκε μια μικρή ομάδα του ESPN να ακολουθεί καταπόδας τους «ταύρους» σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε, ο Χέιρ θυμήθηκε ορισμένες από τις συνομιλίες που είχε με τον Μάικλ Τζόρνταν πριν από τρία χρόνια, όταν η δημιουργία του ντοκιμαντέρ βρισκόταν στα σκαριά.

Όπως αποκάλυψε, ο Τζόρνταν είχε ανησυχίες αναφορικά με το πώς θα προβαλλόταν η εικόνα του στην εν λόγω παραγωγή, σχολιάζοντας μάλιστα ότι «όταν ο κόσμος δει το περιεχόμενο όλου αυτού, θα νομίζει ότι είμαι απαίσιος άνθρωπος».

Στο Netflix το «The Last Dance» για τον Μάικλ Τζόρνταν (vid)

Ο έξι φορές πρωταθλητής με τη φανέλα τους Μπουλς ωστόσο εξηγούσε στους συντελεστές του ντοκιμαντέρ: «Η νίκη έχει μια τιμή, το ίδιο συμβαίνει με τα ηγετικά χαρακτηριστικά. Οπότε ωθούσα τους άλλους σε τέτοια σημεία που δεν ήθελα. Πρέπει να καταλάβουν όλοι γιατί συμπεριφέρθηκα έτσι στον Σκοτ Μπάρελ (σ.σ. συμπαίκτης του στους Μπουλς), επειδή χρειαζόταν να είναι σκληρός για τα πλέι οφ εκείνης της σεζόν. Έπρεπε να ξέρω ότι θα μπορούσα να στηριχθώ πάνω του».