Μπουλς: Ο Πίπεν αποκάλυψε την... άγνωστη απόλυσή του!

Ο Σκότι Πίπεν αποκάλυψε ότι είχε απολυθεί από τη θέση συμβούλου στους Σικάγο Μπουλς από το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που παρέμενε άγνωστο μέχρι τώρα.

Μπουλς: Ο Πίπεν αποκάλυψε την... άγνωστη απόλυσή του!

Παρελθόν από τους Σικάγο Μπουλς αποτελεί ο Σκότι Πίπεν από την αρχή της τρέχουσας σεζόν. Ωστόσο η απόλυσή του έγινε δημόσια γνωστή μόλις την Τετάρτη (15/4).

Ο άσος των θρυλικών «ταύρων» της δεκαετίας του '90 είχε ρόλο συμβούλου στους Μπουλς μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από το πόστο του λόγω διαφωνιών που υπήρχαν με τη διοίκηση.

Η πληροφορία αυτή πιθανότατα θα παρέμενε στην αφάνεια, αν δεν δημοσιευόταν ένα podcast από τον Φεβρουάριο και την περίοδο του All Star Weekend στο οποίο συμμετείχε και αναφέρθηκε στο θέμα.

Ο ίδιος σχολίασε στο TMZ επί του θέματος: «Απολύθηκα φέτος. Δεν ήθελα να δημοσιοποιηθεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν είμαι πλέον υπάλληλος των Σικάγο Μπουλς. Πιθανότατα είναι κάτι καλό, έτσι; Θέλω να συνδέομαι με νίκες».

Πηγές στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι η αιτία του «διαζυγίου» ήταν πως ο ίδιος ο Πίπεν δεν ήθελε να επηρεάζει η θέση του στην ομάδα όσα έλεγε ως αναλυτής του NBA στο «The Jump» του ESPN, στο οποίο συμμετείχε.