Γιούτα Τζαζ: Σενάρια για Μίτσελ ή Γκομπέρ στο Μαϊάμι!

Η σχέση των Ρούντι Γκομπέρ και Ντόνοβαν Μίτσελ φαίνεται πως δεν μπορεί διορθωθεί μετά τη συμπεριφορά του πρώτου λίγο πριν διαγνωστεί με κορονοϊό, έτσι το σενάριο που κυκλοφόρησε την Τρίτη (14/4) περί ενδεχόμενης μεταγραφής ενός εκ των δύο στους Μαϊάμι Χιτ πιθανότατα να έχει βάση...

Γιούτα Τζαζ: Σενάρια για Μίτσελ ή Γκομπέρ στο Μαϊάμι!

Στο απροχώρητο φαίνεται πως έχουν φτάσει οι σχέσεις των Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρούντι Γκομπέρ, γεγονός που δίνει τροφή σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια που πιθανότατα να έχουν βάση.

O αφελής Γκομπέρ «διέλυσε» το ΝΒΑ - Αυτή είναι η «συγνώμη» του: «Νιώθω φόβο, άγχος και ντροπή»

Ο Γκομπέρ είχε γίνει... πρωτοσέλιδο σε όλο τον πλανήτη μετά την ανεύθυνη συμπεριφορά του σε συνέντευξη Τύπου και αποδυτήρια λίγο πριν διαγνωστεί με κορονοϊό, ενώ λίγο αργότερα ο Μίτσελ βρέθηκε κι αυτός θετικός στον ιό.

Γιούτα Τζαζ: Θετικός και ο Ντόνοβαν Μίτσελ στον κορονοϊό, απερίσκεπτος ο Γκομπέρ (pics)

Έκτοτε, ο Μίτσελ ήταν εύλογα έξαλλος με τη συμπεριφορά του συμπαίκτη του, με συνέπεια οι δύο αθλητές να μη μιλούν μεταξύ τους.

Παρά το πρόσφατο ποστάρισμα του σέντερ των Τζαζ ότι οι δύο παίκτες τα έχουν βρει, εντούτοις την Τρίτη (14/4) έκανε την εμφάνισή του σενάριο που θέλει τον έναν εκ των δύο να οδεύει προς τους Μαϊάμι Χιτ, καθώς θεωρείται αδύνατον να συνυπάρξουν πλέον στη Γιούτα.

Γιούτα Τζαζ: «Δεν μπορεί να… σωθεί η σχέση Μίτσελ - Γκομπέρ»

Σύμφωνα με την εν λόγω φημολογία, ο πρόεδρος των Χιτ, Πατ Ράιλι, παρακολουθεί στενά τις περιπτώσεις των δύο παικτών και προτίθεται να «κυνηγήσει» τον έναν εξ αυτών, προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας της Φλόριντα.