Βανέσα Μπράιαντ: «Θα ήθελα να επιστρέψω σε εκείνη την ημέρα»

Η Βανέσα Μπράιαντ, χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε από πτώση ελικοπτέρου μαζί με την κόρη τους στα τέλη Ιανουαρίου, εξέφρασε για ακόμα μια φορά τη θλίψη της μέσω των social media.

Βανέσα Μπράιαντ: «Θα ήθελα να επιστρέψω σε εκείνη την ημέρα»

Με αφορμή την επέτειο από την αποχώρησή του Κόμπι από τα παρκέ η Βανέσα πόσταρε ένα VIDEO από εκείνη την βραδιά, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι "η ζωή δεν είναι δίκαιη".

Αναλυτικά η Βανέσα Μπράιαντ έγραψε:

"Ο σύζυγός μου δούλεψε σκληρά για 20 χρόνια. Τα έδωσε όλα. Το μόνο που ήθελε ήταν να περάσει χρόνο με τα κορίτσια μας και να καλύψει τον χαμένο χρόνο. Ήθελε να είναι εκεί για κάθε επίτευγμα, κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής των κοριτσιών μας. Είχε μόνο 3 χρόνια και 9 μήνες μετά την απόσυρσή του.

Είχαμε ακόμα δύο κόρες, κέρδισε Οσκαρ, άνοιξε τα Granity Studios, έγινε ο 5ος συγγραφέας σε πωλήσεις και ήταν προπονητής στην ομάδα μπάσκετ της Τζιάνα σε αυτό το διάστημα. Αυτή (σ.σ η Τζιάνα) δούλεψε σκληρά και τα έδωσε όλα για 7 ημέρες την εβδομάδα όπως και μπαμπάκας της. Κάθε μέρα εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω σε εκείνο το πρωινό. Εύχομαι να έπαιζαν ένα απλό τοπικό παιχνίδι στις 26 Ιανουαρίου. Η ζωή στα αλήθεια δεν είναι δίκαιη. Όλο αυτό είναι παράλογο".