NBA: Παράταση στην περίοδο ανταλλαγών λόγω κορονοϊού

Η Ένωση Παικτών ήρθε σε συμφωνία με το NBA για την παράταση της περιόδου των ανταλλαγών μεταξύ των τριάντα ομάδων της λίγκαςστο πλαίσιο της κατάστασης που επικρατεί λόγω του κορονοϊού.

NBA: Παράταση στην περίοδο ανταλλαγών λόγω κορονοϊού

Το NBA έχει βάλει «λουκέτο» στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στις ΗΠΑ, ταυτόχρονα όμως παραμένει ενεργό και προσπαθεί να δίνει λύσεις σε ζητήματα που ανακύπτουν λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Shams Charania, η λίγκα συμφώνησε με την Ένωση Παικτών να παραταθεί μέχρι νεωτέρας, χωρίς προθεσμία, η περίοδος των ανταλλαγών. Αυτό περιλαμβάνει μεταγραφές, συμφωνίες και οψιόν στα συμβόλαια παικτών.

Μία τέτοια κίνηση είναι απολύτως αναμενόμενη από τη στιγμή που παραμένει άγνωστο πότε θα συνεχιστεί και επομένως πότε θα ολοκληρωθεί η χρονιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, ήρθε σε συμφωνία με την Ένωση Παικτών στο θέμα των περικοπών των μισθών τους, αποφασίζοντας από κοινού να μην υπάρξει «ψαλίδι» στη δόση που θα καταβληθεί στις 15 Απριλίου.