Τέιτουμ: «Ο Χάρντεν και όχι ο Αντετοκούνμπο θα έπρεπε να ήταν ο περσινός MVP» (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν και όχι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έπρεπε να έχει αναδειχθεί την περσινή σεζόν MVP στο ΝΒΑ, σύμφωνα με τον γκαρντ των Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ. 

Τέιτουμ: «Ο Χάρντεν και όχι ο Αντετοκούνμπο θα έπρεπε να ήταν ο περσινός MVP» (vid)

Ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο κέρδισε το βραβείο του MVP στο NBA για την περσινή σεζόν, παρόλα αυτά ο Τζέισον Τέιτουμ, έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός γκαρντ των Σέλτικς, υποστήριξε πως το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του ΝΒΑ θα έπρεπε να πάει στον Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς και όχι στον Έλληνα σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Μάλιστα μέσω του live του στο instagram, τόνισε πως ο «Μούσιας» θα έπρεπε να είχε αναδειχθεί MVP ακόμη μία φορά τουλάχιστον, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Επίσης, στο ίδιο live ο Τέιτουμ υποστηρίζει πως φέτος το βραβείο του πολυτιμότερου θα έπρεπε να πάει στον ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς ΛεΜπρόν Τζέιμς και όχι στον «Greek Freak», ο οποίος θεωρούνταν το φαβορί.

Να σημειωθεί, ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρυσι στην σχετική ψηφοφορία για την ανάδειξηε του MVP, έλαβε 78 ψήφους για την πρώτη θέση, την ώρα που ο Χάρντεν είχε μόλις 23.