Πάου Γκασόλ: «Ελκυστικό να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα, αλλά…»

Ο Πάου Γκασόλ τόνισε ξανά πως η Μπαρτσελόνα σημαίνει πολλά για αυτόν και ίσως να επέστρεφε.

Πάου Γκασόλ: «Ελκυστικό να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα, αλλά…»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για παράταση της καριέρας του, αλλά και επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα, ο Πάου Γκασόλ. Ο Ισπανός σταρ, στα 40 του πλέον και έχοντας ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο χρόνο με τραυματισμό, τόνισε πως η Μπαρτσελόνα σημαίνει πολλά για αυτόν, αλλά υπάρχει και η θέληση να συνεχίσει να παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου με τους καλύτερους. Το ΝΒΑ

«Είναι μια ενδιαφέρουσα και ελκυστική ιδέα. Από τότε που έφυγα για τους Γκρίζλις πάντα έμοιαζε και πιο δύσκολο να γυρίσω», ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει: «Ο αδερφός μου, Μαρκ, είπε πρόσφατα πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Τζιρόνα, γιατί θα σήμαινε πολλά για αυτόν.

Το ίδιο σημαίνει και για μένα η Μπαρτσελόνα. Θα δούμε, ίσως γίνει, ίσως όχι... Σίγουρα δεν με αφήνει αδιάφορο αυτή η προοπτική, αλλά θέλω να συνεχίσω να παίζω στο καλύτερο πρωτάθλημα και με τους καλύτερους παίκτες».

Μιλώντας για τον τραυματισμό του, που τον έχει κρατήσει πάνω από ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης, είπε: «Όλα είναι στον αέρα. Οι ιατρικές εγκαταστάσεις δεν λειτουργούν για να κάνω τη θεραπεία μου και δεν μπορώ να εξεταστώ για να δω πώς εξελίσσεται. Πηγαίνω μέρα με τη μέρα».