Γκομπέρ: «Έχω χάσει γεύση και όσφρηση από τον κορονοϊό!» (vid)

Ο Ρούντι Γκομπέρ αποκάλυψε ότι ανάμεσα στα συμπτώματα που του έχει προκαλέσει ο κορονοϊός είναι η απώλεια γεύσης και όσφρησης. Δωρεές μισού εκατομμυρίου δολαρίων από τον Γάλλο σέντερ των Τζαζ υπέρ της ανακούφισης νοσούντων από τον ιό.

Γκομπέρ: «Έχω χάσει γεύση και όσφρηση από τον κορονοϊό!» (vid)

Δύο από τα συμπτώματα που του παρουσιάστηκαν από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό γνωστοποίησε ο Ρούντι Γκομπέρ.

Ο μπασκετμπολίστας των Γιούτα Τζαζ, που ήταν ο πρώτος στον μαγικό κόσμο του NBA που διαγνώστηκε με το νέο ιό, τόνισε πως η ασθένεια τού έχει προκαλέσει απώλεια γεύσης και όσφρησης, ενώ αναρωτήθηκε αν υποφέρουν από παρόμοια συμπτώματα και άλλα άτομα που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

«Για να σας δώσω μια μικρή ενημέρωση, η απώλεια της όσφρησης και της γεύσης είναι αναμφισβήτητα συμπτώματα του ιού. Δεν έχω καταφέρει να μυρίσω τίποτα τις τελευταίες τέσσερις μέρες. Βιώνουν άραγε και άλλοι άνθρωποι με τον ιό τα ίδια πράγματα;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παράδειγμα του Γκομπέρ χρησιμοποίησε την Τρίτη (24/3) και ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό:

Εξάλλου, ο σέντερ των «μορμόνων» προχώρησε σε δωρεές ύψους περίπου μισού εκατομμυρίου δολαρίων σε ιδρύματα και όχι μόνο, θέλοντας να βοηθήσει κι αυτός στη μάχη που δίνει η ανθρωπότητα ενάντια στον κορονοϊό.

Όπως γνωστοποίησε επίσημα η διοίκηση των Τζαζ, ο Γκομπέρ δωρισε πάνω από 200.000 δολάρια προς ενίσχυση του προσωπικού που εργάζεται στο γήπεδο της ομάδας της Γιούτα, τη «Vivint Smart Home Arena», 100.000 για την ενίσχυση οικογενειών που έχουν πληγεί από τον ιό σε Γιούτα και Οκλαχόμα, όπως και 100.000 για την πατρίδα του τη Γαλλία.