Σίλβερ: «Οι παίκτες θέλουν να παίξουν, δεν σκέφτομαι την οριστική αναβολή»

Ο Άνταμ Σίλβερ αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του NBA, στην επιθυμία των παικτών να επιστρέψουν στη δράση, ενώ τόνισε πως δεν σκέφτεται ακόμα το οριστικό τέλος στη σεζόν.

Σίλβερ: «Οι παίκτες θέλουν να παίξουν, δεν σκέφτομαι την οριστική αναβολή»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Άνταμ Σίλβερ στην οποία αναφέρθηκε στο μέλλον της φετινής σεζόν στο NBA, ξεκαθαρίζοντας ότι οι αγώνες θα ξεκινήσουν όταν οι ειδικοί δώσουν το πράσινο φως, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται την οριστική διακοπή της χρονιάς.

Αρχικά, ο κομισάριος της λίγκας τόνισε: «Πρέπει αν υπάρξουν τρεις επιλογές. Πρώτη μπορούμε να κάνουμε τα παιχνίδια όπως πρέπει; Με την παρουσία 19.000 θεατών, κανονικά ως το τέλος; Η δεύτερη επιλογή είναι να κάνουμε τα παιχνίδια χωρίς θεατές, με περιορισμένο αριθμό ανθρώπων στο γήπεδο, που θα έχουν κάνει τα απαραίτητα τεστ. Τρίτη είναι αν μπορούμε να συνεχίσουμε την στιγμή που υπάρχει αυτή η τρέλα, η σκληρή πραγματικότητα, όπου τα τηλεοπτικά δίκτυα ασχολούνται με την πανδημία. Τι αντίκτυπο θα έχει αυτή η υστερία σε εμάς, στο πρωτάθλημα εφόσον ξεκινήσει και πάλι», ενώ συμπλήρωσε ότι: «Ξέρω ότι οι παίκτες θέλουν να παίξουν κανονικά την χρονιά, είναι απλά παιδιά που θέλουν να παίξουν μπάσκετ. Αλλά θα ξεκινήσουμε όταν οι αρμόδιες αρχές Υγείας μας δώσουν το ΟΚ».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την πρόταση που ακούστηκε από τον τζένεραλ μάνατζερ των Χοκς, Στιβ Κούνιν, να συνεχιστεί κανονικά η σεζόν μέσα στο καλοκαίρι και η έναρξη της επόμενης να καθυστερήσει, ξεκινώντας τον Ιανουάριο. Ο Σίλβερ τόνισε ότι είναι κάτι που υπάρχει σαν σκέψη και βρίσκεται υπό συζήτηση.

Ακόμα, για την περίπτωση της οριστικής αναβολής του NBA, ο κομασάριος σχολίασε τα εξής: «Όχι δεν το σκέφτομαι, δεν βρισκόμαστε εκεί ακόμα. Δεν ξέρω αν βρίσκομαι σε φάση... άρνησης αλλά δεν το έχουμε σκεφτεί καθόλου ακόμα. Είμαι αισιόδοξος».