ΝΒA: Αισιοδοξία για επανέναρξη το καλοκαίρι

Η τηλεδιάσκεψη μεταξύ Άνταμ Σίλβερ και ιδιοκτητών των ομάδων επιβεβαίωσε τις πρώτες εκτιμήσεις για την επιστροφή του NBA μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

ΝΒA: Αισιοδοξία για επανέναρξη το καλοκαίρι

Πριν από λίγες μέρες, τα περισσότερα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για αγωνιστική επιστροφή του NBA το καλοκαίρι και συγκεκριμένα μέχρι τα τέλη Ιουνίου, εκτίμηση που επιβεβαιώθηκε μετά και τη νέα τηλεδιάσκεψη των ομάδων του NBA και του κομισάριου της Λίγκας, Άνταμ Σίλβερ.

Στην τηλεδιάσκεψη οι ομάδες ενημερώθηκαν σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στις ΗΠΑ από τον εν αποστρατεία Στρατηγό, Βίβεκ Μέρθι, και οι προβλέψεις είναι ιδιαίτερα δυσοίωνες για το προσεχές χρονικό διάστημα. Ωστόσο, εκφράστηκε από όλες τις πλευρές η αισιοδοξία ότι το NBA θα ξεκινήσει και πάλι τη δράση του από το καλοκαίρι και πριν ακόμα από τον Ιούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο έγκριτος ρεπόρτερ Έιντριαν Βοϊναρόφσκι ανέφερε ότι με δεδομένη τη διακοπή και το μεγάλο χρονικό διάστημα αυτής, το πιστωτικό όριο του ΝΒΑ θα αυξηθεί μέχρι κι στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια από τα 650 που ήταν μέχρι πρότινος.