Γκομπέρ: «Μακάρι να το είχα χειριστεί πιο σοβαρά...»

Ο σέντερ των Γιούτα Τζαζ Ρούντι Γκομπέρ μέσω βίντεο υποστήριξε πως θα έπρεπε να έχει χειριστεί πιο σοβαρά το θέμα με τον κορονοϊό ενώ παράλληλα έδωσε οδηγίες προς τον κόσμο. 

Γκομπέρ: «Μακάρι να το είχα χειριστεί πιο σοβαρά...»

Ο πρώτος αθλητής του NBA που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ήταν ο Ρούντι Γκομπέρ με τα κρούσματα να εμφανίζονται και μεταξύ συμπαικτών και αντιπάλων. Ο σέντερ των Γιούτα Τζαζ υποχρεώθηκε να απολογηθεί δημόσια για τον τρόπο που χειρίστηκε τα συμπτώματα που παρουσίαζε.

Μάλιστα, ο Γάλλος με νέο του βίντεο υποστήριξε ότι θα ήθελε να είχε αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα την όλη υπόθεση, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και οδηγίες πρόληψης προς τον κόσμο.

Αναλυτικά το μήνυμά του Γκομπέρ:

"Γεια χαρά σε όλους. Απλά θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την κατάστασή μου αλλά και να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράστασή σας και τη θετική σας ενέργεια. Σημαίνουν πολλά για μένα. Νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα χάρη στο ιατρικό επιτελείο της Γιούτα και της πόλης γενικότερα, όπως και των υπέροχων ανθρώπων που είναι γύρω μου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι θα πρέπει να πλένετε τα χέρια σας τακτικά με νερό και σαπούνι, όπως επίσης να αποφεύγετε να πιάνετε το πρόσωπό σας, τα μάτια σας, τη μύτη σας και φυσικά να αποφεύγετε τις μη αναγκαίες συναθροίσεις. Θα πρέπει να προστατεύετε τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας. Μακάρι να το είχα χειριστεί πιο σοβαρά και ελπίζω ότι όλοι οι υπόλοιποι θα το κάνουν γιατί μπορούμε να τα καταφέρουμε μαζί. Να προσέχετε και να είστε ασφαλείς".