Κερ: «Νιώθω άσχημα για τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο του ΝΒΑ»

Ο Στιβ Κερ βλέπει πως η σεζόν στο ΝΒΑ μπορεί να πάρει μεγάλη παράταση έως και να ακυρωθεί και δήλωσε πως αισθάνεται άσχημα για τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο.

Κερ: «Νιώθω άσχημα για τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο του ΝΒΑ»

Η σεζόν στο ΝΒΑ έχει ανασταλεί μέχρι νεοτέρας λόγω της έξαρσης του ιού. Υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει παράταση έως το καλοκαίρι, ενώ είναι ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η σεζόν.

Οι Γουόριορς, ναι μεν διέπρεψαν τα προηγούμενα χρόνια, με κατακτήσεις τίτλων και συμμετοχές σε τελικούς, αλλά φέτος είναι εκτός στόχων. Ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κερ, αναφέρθηκε στην κατάσταση και νιώθει άσχημα για τις ομάδες που πρωταγωνιστούν: «Για μας είναι διαφορετικό. Δεν πάμε πουθενά σε αυτή τη σεζόν. Νιώθω άσχημα για όλες αυτές τις ομάδες που έχουν μία ελπίδα για το πρωτάθλημα, τους Κλίπερς, τους Μπακς, τους Λέικερς, τους Ράπτορς, τους Σέλτικς. Όλες αυτές τις ομάδες που έχουν την ευκαιρία να το κατακτήσουν.

Προφανώς υπάρχουν μεγαλύτερα θέματα από το μπάσκετ. Αυτό όμως κάνουμε. Όταν βρίσκεσαι στο ΝΒΑ για αυτό το πράγματα δουλεύεις. Νιώθω λοιπόν άσχημα για τους αθλητές του ΝΒΑ, αυτούς του κολεγιακού, τα κορίτσια που δεν θα παίξουν στο τελικό τουρνουά. Πρέπει όμως να ακολουθήσουμε τους σκληρούς κανόνες που επιβάλλεται να εφαρμοστούν για να προστατευτεί η δημόσια υγεία».