ΝΒΑ: Oμάδες κλείνουν τις εγκαταστάσεις τους, ο Σίλβερ ζητά υπομονή

Οι περισσότερες ομάδες του NBA κλείνουν τις εγκαταστάσεις τους μετά την είδηση ότι ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Άνταμ Σίλβερ ζητά υπομονή για μία εβδομάδα.

ΝΒΑ: Oμάδες κλείνουν τις εγκαταστάσεις τους, ο Σίλβερ ζητά υπομονή

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στο NBA μετά την είδηση ότι ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, λίγο πριν το ματς των Θάντερ και των Τζαζ.

Η λίγκα αποφάσισε την αναβολή των αγώνων μέχρι νεωτέρας, ενώ πέντε ακόμα ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν κόντρα στην Γιούτα τις τελευταίες 10 μέρες μπήκαν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, και αρκετές ακόμα ομάδες έχουν ήδη αποφασίσει να βάλουν λουκέτο στις εγκαταστάσεις τους, ζητώντας παράλληλα από τους παίκτες τους να παραμείνουν στα σπίτια τους, αναμένοντας οδηγίες από το NBA.

Παράλληλα, ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης και έχει ζητήσει από ομάδες και παίκτες να κάνουν υπομονή για μία εβδομάδα. Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται η Λίγκα για να εξετάσει όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσει πώς θα κινηθεί από εδώ και στο εξής.