NBA: Κλείνει τα αποδυτήρια- Κρατά μακριά τους παίκτες

Οι κορυφαίες λίγκες στην Αμερική ήδη πήραν ένα πρώτο μέτρο πρόληψης, σε μια προσπάθεια να προστατέψουν τους παίκτες τους.

NBA: Κλείνει τα αποδυτήρια- Κρατά μακριά τους παίκτες

Τη στιγμή που αναμένεται η συνάντηση των ιδιοκτητών ομάδων στο ΝΒΑ, κυβερνώντων και Άνταμ Σίλβερ για το τι θα πράξουν με την έξαρση του κορονοϊού, οι κορυφαίες λίγκες στην Αμερική ήδη πήραν ένα πρώτο μέτρο πρόληψης, σε μια προσπάθεια να προστατέψουν τους παίκτες τους.

Έτσι λοιπόν, το ΝΒΑ (μπάσκετ), το MLB (μπέιζμπολ), το MLS (ποδόσφαιρο) και το NHL (χόκεϊ επί πάγου) εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία τονίζουν πως οι δημοσιογράφοι δεν θα εισέρχονται πλέον στα αποδυτήρια των ομάδων. Διευκρινίζουν μάλιστα, πως δεν το κάνουν για περιορισμό των Μέσων Ενημέρωσης, καθώς θα φτιαχτούν ειδικοί χώροι για δηλώσεις και συνεντεύξεις, ωστόσο οι παίκτες θα κρατούνται σε απόσταση 2 μέτρων από τα Μέσα.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα θέματα που συσχετίζονται με τη στενή επαφή όλα τα αποδυτήρια ομάδων θα είναι ανοιχτά μόνο στους παίκτες και στους βασικούς υπαλλήλους των ομάδων, μέχρι νεωτέρας.

Η πρόσβαση στα Μέσα Ενημέρωσης θα διατηρηθεί σε καθορισμένες θέσεις έξω από τα αποδυτήρια. Αυτές οι προσωρινές αλλαγές θα εφαρμοστούν άμεσα. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε από κοντά αυτήν την κατάσταση και θα λάβουμε όλα τα περαιτέρω μέτρα που είναι απαραίτητα για να διατηρήσουμε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον», αναφέρει μεταξύ άλλων η κοινή ανακοίνωση των Λιγκών.