Λέικερς: Παίρνουν Ντίον Ουέιτερς!

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα οι Λέικερς έχουν συμφωνήσει με τον Ντίον Ουέιτερς, αποκτώντας έναν ακόμα περιφερειακό στο ρόστερ τους.

Λέικερς: Παίρνουν Ντίον Ουέιτερς!

Ο Ντίον Ουέιτερς θα έχει την ευκαιρία να σώσει την καριέρα του στο NBA και μάλιστα παραμένοντας στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο. Σύμφωνα με το ESPN, ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμφωνήσει τους Λέικερς και αναμένεται άμεσα να ενταχθεί στο ρόστερ τους.

Οι «λιμνάνθρωποι» είχαν να επιλέξουν μεταξύ του πρώην άσου των Χιτ και του Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον Ιούλιο του 2019, επιλέγοντας τελικά τον πρώτο, παρά το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν έχει υποπέσει σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα στο Μαϊάμι.

Συγκεκριμένα, ο Ουέιτερς υπέστη κρίση πανικού λόγω υπερβολικής κατανάλωσης ζελεδακίων με κάνναβη, ενώ λίγο διάστημα αργότερα, έχοντας δηλώσει άρρωστος, ανέβασε βίντεο στο Instagram που τον έδειχνε να κάνει πάρτι στο σκάφος του! Όλα αυτά οδήγησαν σε αποκλεισμό από την ομάδα και τελικά στην ανταλλαγή του στους Γκρίζλις, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο.

Τη φετινή σεζόν ο 28χρονος άσος αγωνίστηκε σε μόλις τρία ματς (κυρίως λόγω τιμωριών που του επιβλήθηκαν από το Μαϊάμι) έχοντας 9.3 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής.