Αντετοκούνμπο για ΛεΜπρόν: «Θέλω να βρεθώ σε αυτό το σημείο κάποια μέρα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και το γεγονός ότι στα 35 του χρόνια συνεχίζει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, τονίζοντας ότι θα ήθελε να μιμηθεί το παράδειγμά του.

Αντετοκούνμπο για ΛεΜπρόν: «Θέλω να βρεθώ σε αυτό το σημείο κάποια μέρα»

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Πέισερς (νίκη για τους Μπακς με 119-100), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Κάποια ρωτήθηκε τι πιστεύει για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και το γεγονός ότι στα 35 του χρόνια βρίσκεται μεταξύ των κύριων υποψηφίων για το βραβείο του MVP, με τον "Greek Freak" να αποθεώνει τον σούπερ σταρ των Λέικερς:

«Είναι απίστευτος. Είναι 35 και παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Δείχνει τον δρόμο για εμάς. Πολλές φορές νομίζουμε ότι στα 35 μας χρόνια θα αποσυρθούμε. Το να βλέπει όμως κάποιος τον ΛεΜπρόν στα 35 του να παραμένει ένας από τους 3 καλύτερους παίκτες στον κόσμο, τον κάνει να θέλει να φτάσει εκεί. Εγώ θέλω να βρεθώ σε αυτό το σημείο κάποια μέρα. Θέλω κι εγώ να προσέξω το σώμα μου, να τρώω σωστά, να είμαι υγιής. Έχει ανοίξει τον δρόμο και ελπίζω να τον ακολουθήσουμε».