Oυόριορς: Επιστρέφει ο Κάρι!

Μετά από πολύμηνη αναμονή για τον ίδιο και τους Ουόριορς, ο Στεφ Κάρι είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ στο NBA, έχοντας ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του.

Oυόριορς: Επιστρέφει ο Κάρι!

Ο Στεφ Κάρι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, τέσσερις μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αριστερό του καρπό (κάταγμα), για τον οποίο υποβλήθηκε σε δύο εγχειρίσεις στο πλαίσιο της αποθεραπείας του.

Πλέον, ο ηγέτης των Ουόριορς αισθάνεται καλά και θα αγωνιστεί στον αγώνα με τους Ράπτορς στο Σαν Φρανσίσκο, τα ξημερώματα της Παρασκευής (6/3, 05:30 ώρα Ελλάδος)

Τα χαρμόσυνα αυτά νέα για τους «πολεμιστές» και τους φιλάθλους τους ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κάρι με ένα χιουμοριστικό tweet, με το μήνυμα «επιστρέφω» και «καιρός ήταν».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάρι είχε τραυματιστεί στις 30 Οκτωβρίου σε ματς κόντρα στους Σανς, όταν έπεσε πάνω στο χέρι του ο Άρον Μπέινς. Μετά από δύο επεμβάσεις και αποθεραπεία, η οποία ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του στην προπόνηση της θυγατρικής ομάδας των Ουόριορς στη G-League (Σάντα Κρουζ Ουόριορς), ήρθε για τον ίδιο ο η ώρα της μεγάλης επιστροφής!