Λέικερς: Αφήνουν ελεύθερο τον Κάζινς, πάνε για Μαρκίφ Μόρις

Οι Λέικερς σκοπεύουν να αφήσουν ελεύθερο τον ΝτεΜάρκους Κάζινς και να κινηθούν για την απόκτηση του Μαρκίφ Μορίς που έμεινε ελεύθερος από τους Πίστονς.

Λέικερς: Αφήνουν ελεύθερο τον Κάζινς, πάνε για Μαρκίφ Μόρις

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς πιθανότατα σύντομα να αποτελέσει παρελθόν για τους Λέικερς. Τουλάχιστον, αυτό αποκάλυψε το EPSN, τονίζοντας ότι οι «λιμνάνθρωποι» σκοπεύουν να λύσουν το συμβόλαιο του σέντερ προκειμένου να κάνουν χώρο στο ρόστερ τους για την απόκτηση του Μαρκίφ Μόρις.

Ο Μόρις έμεινε ελεύθερος από τους Πίστονς και το Λος Άντζελες θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του ώστε να δώσει μεγαλύτερο βάθος στη γραμμή των ψηλών τους. Τη φετινή χρονιά, ο 30χρονος άσος σε 44 ματς έχει 11 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο με 39.7% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κάζινς αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα μεταγραφικά αποκτήματα των Λέικερς το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, πριν ακόμα την έναρξη της σεζόν υπέστη ρήξη χιαστού σε προπόνηση και ουσιαστικά τέθηκε εκτός ομάδας. Οι «λιμνάνθρωποι» πάντως αποφάσισαν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους με την ελπίδα ότι θα ανάρρωνε γρήγορα για να είναι έτοιμος ενόψει playoffs.

Αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει μόνο μερικές πιθανότητες, όπως είχε ξεκαθαρίσει και στο All Star Game ο προπονητής των Λέικερς, Φρανκ Βογκέλ. Υπό αυτό το πρίσμα, οι «λιμνάνθρωποι» αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση κάποιου παίκτη και ο ελεύθερος Μόρις αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση.

Αν τελικά ολοκληρωθεί αυτή τη κίνηση, ο Μαρκίφ Μόρις θα μένει στην ίδια πόλη με τον δίδυμο αδερφό του Μάρκους, ο οποίος αποκτήθηκε μέσω ανταλλαγής αποκτήθηκε μέσω ανταλλαγής από τους Κλίπερς.