Αντετοκούνμπο: «Μαζί με τα αδέρφια μου σε Μιλγουόκι ή Λος Άντζελες»

Άναψε φωτιές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με δηλώσεις του αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να συνυπάρξει και με τα δύο του αδέλφια σε Μπακς ή Λέικερς!

Αντετοκούνμπο: «Μαζί με τα αδέρφια μου σε Μιλγουόκι ή Λος Άντζελες»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίζεται, ως γνωστόν, στους Μπακς μαζί με τον αδερφό του Θανάση, ενώ την ίδια στιγμή ο Κώστας ανήκει στους Λέικερς, αγωνιζόμενος κυρίως με τη θυγατρική του στη G-League, τους Σάουλ Μπέι Λέικερς.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τον έχει αναλογιστεί το ενδεχόμενο να αγωνίζονταν και οι τρεις μαζί στην ίδια ομάδα, ο "Greek Freak" φρόντισε να... ανάψει φωτιές με τα λεγομενά του: «Θα ήταν εκπληκτικό. Θα περνούσαμε περισσότερο χρόνο μαζί, ενώ θα ήταν κάτι που θα άρεσε πολύ και στη μητερα μου. Αν μπορούσαμε να παίξουμε μαζί σε μία ομάδα, στο Μιλγουόκι ή στο Λος Άντζελες θα ήταν φανταστικό».

Το γεγονός ότι ο Κώστας βρίσκεται στο Λος Άντζελες κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι από την πλευρά των Λέικερς, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι θα τον χρησιμοποιήσουν ως διαπραγματευτικό χαρτί για να φέρουν και τον Γιάννη στην Καλιφόρνια ενόψει της εκπνοής του συμβολαίου του με τους Μπακς το 2021.

Το γεγονός πάντως ότι και ο σούπερ σταρ των Μπακς συμπεριέλαβε στις πιθανές ομάδες και τους Λέικερς δεδομένα άναψε φωτιές σε όλο το NBA!