2020 NBA All-Star Weekend: Χιλντ με buzzer beater στον διαγωνισμό τριπόντων! (vid)

Ο Μπάντι Χίλντ έβαλε το τελευταίο σουτ στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο του διαγωνισμού τριπόντων κόντρα στον Ντέβιν Μπούκερ.

2020 NBA All-Star Weekend: Χιλντ με buzzer beater στον διαγωνισμό τριπόντων! (vid)

Ο Ντέβιν Μπούκερ μπήκε στον διαγωνισμό τριπόντων, όπως και στο προσεχές 2020 NBA All Star Game τελευταία στιγμή λόγω του τραυματισμού του Ντάμιαν Λίλαρντ λίγο πριν τo 2020 NBA All Star Weekend. Παρ' όλα αυτά, ήταν εξαιρετικός και μονομάχησε μέχρι τέλους με τον Μπάντι Χιλντ για το τρόπαιο. Ο γκαρντ των Κιγνκς τελικά έβαλε όλες τις κρίσιμες δίχρωμες μπάλες από την αριστερή γωνία, ενώ ευστόχησε και σε... buzzer beater για να επικρατήσει τελικά στον πόντο κόντρα στον άσο των Σανς!

Από εκεί και πέρα, ο Τρέι Γιανγκ (Χοκς) δεν έκανε καλή εμφάνιση στον πρώτο γύρο, μένοντας εκτός συνέχειας, ο Ντεβόντε Γκράχαμ (Χόρνετς) έβαλε την πρώτη μπάλα από τα εννέα μέτρα, ο Ντάνκαν Ρόμπινσον (Σανς) δεν ξεκίνησε καλά αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του. Ο Ντέβιν Μπούκερ (Σανς) ήταν ασταμάτητος όντας ο μοναδικός που ευστόχησε και στα δύο σουτ από τα 9 μέτρα, με τον Μπάντι Χιλντ (Κιγνκς) να ισοφαρίζει την επίδοσή του (27 πόντοι) χωρίς να βάζει καμία από τις δύο μπάλες. Ο Ντάβις Μπέρτανς (Ουίζαρντς) ήταν απογοητευτικός στο ξεκίνημα, πριν πάρει φωτιά για να προκριθεί στον τελικό με τους Χιλντ και Μπούκερ, ο Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς) έμεινε πιο χαμηλά (22 πόντοι), όπως και ο περσινός νικητής του διαγωνισμού, Τζο Χάρις (Νετς).

Στον τελικό, ο Ντάβις Μπέρτανς σούταρε πρώτος, έχοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του για να μείνει τελικά στους 22 πόντους. Ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν σταθερός και έβαλε μια πράσινη μπάλα για να φτάσει τους 26 πόντους. Τελευταίος διαγωνίστηκε ο Μπάντι Χιλντ ο οποίος δεν πτοήθηκε από την απόδοσή του αντιπάλου και έβαλε το τελευταίο σουτ από την αριστερή γωνία στην εκπνοή του χρόνου για να τον προσπεράσει με 27 πόντους και να κατακτήσει το βραβείο για το 2020!

Δείτε τι συνέβη στον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων

Αναλυτικά ο διαγωνισμός:

A' ΓΥΡΟΣ

Τρέι Γιανγκ (Χοκς): 15

Ντεβόντε Γκράχαμ (Χόρνετς): 18 (*)

Ντάνκαν Ρόμπινσον (Χιτ): 19 (*)

Ντέβιν Μπούκερ (Σανς): 27 (**)

Μπάντι Χιλντ (Κινγκς): 27

Ντάβις Μπέρτανς (Ουίζαρντς): 26 (*)

Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς): 22

Τζο Χάρις (Νετς): 22 (*)

* Μία πράσινη μπάλα από τα εννέα μέτρα.

** Δυο πράσινες μπάλες από τα εννέα μέτρα.

ΤΕΛΙΚΟΣ

Ντάβις Μπέρτανς (Ουίζαρντς): 22 (*)

Ντέβιν Μπούκερ (Σανς): 26 (*)

Μπάντι Χιλντ (Κινγκς): 27

* Μία πράσινη μπάλα από τα εννέα μέτρα.