2020 NBA All-Star Weekend: Ο Αντεμπάγιo πήρε τον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων (vid)

Με τους Πάτρικ Μπέβερλι και Τζέισον Τέιτουμ να αποκλείονται από νωρίς, ο Μπαμ Αντεμπάγιο νίκησε τον Ντομάντας Σαμπόνις στον τελικό, κάνοντας την έκπληξη στον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων στο 2020 NBA All-Star Weekend στο Σικάγο!

2020 NBA All-Star Weekend: Ο Αντεμπάγιo πήρε τον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων (vid)

Μπορεί να μην έχει την αίγλη του διαγωνισμού καρφωμάτων ή τριπόντων, ωστόσο προσφέρει συγκινήσεις και εκπλήξεις. Το Skills Challenge του 2020 NBA All Star Weekend δεν αποτέλεσε εξαίρεση, με τον περσινό νικητή Τζέισον Τέιτουμ να αποκλείεται νωρίς, όπως συνέβη και με τον νικητή του 2015, Πάτρικ Μπέβερλι, αλλά και με τον νικητή του 2018, Σπένσερ Ντινγουίντι.

Το πρώτο ζευγάρι που διαγωνίσθηκε ήταν αυτό των Σπένσερ Ντίνγουιντι (Νετς) και Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ). Ο σέντερ των Χιτ ευστόχησε με την πρώτη προσπάθεια στο μακρινό σουτ και προχώρησε στον διαγωνισμό. Από το δεύτερο ζευγάρια διαγωνιζόμενων, ο Πασκάλ Σιακάμ (Ράπτορς) επικράτησε του Πάτρικ Μπέβερλι (Κλίπερς), ενώ στο τρίτο ο Κρις Μίντλετον (Μπακς) άφησε εκτός συνέχειας τον Σάι Γκίλγκεους-Αλεξάντερ (Θάντερ). Στον τέταρτο ζευγάρι, ο Ντομάντας Σαμπόνις (Πέισερς) έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον περσινό νικητή, Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς).

Στον δεύτερο γύρο, ο Μπαμ Αντεμπάγιο απέκλεισε τον Πασκάλ Σιακάμ με μακρινό σουτ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου βρέθηκε και ο Ντομάντας Σαμπόνις, επικρατώντας επί του Κρις Μίντλετον. Στον τελικό, οι δύο ψηλοί κατάφεραν να βάλουν την πρώτη πάσα και στην συνέχεια έχασαν τα δύο πρώτα σουτ, πριν ο Αντεμπάγιο πετύχει πρώτος το τρίποντο που του χάρισε τη νίκη.

Δείτε τι έγινε στον διαγωνισμό καρφωμάτων