Κλίπερς: Άφησαν ελεύθερο τον Αϊζάια Τόμας

Οι Κλίπερς ανακοίνωσαν ότι έλυσαν το συμβόλαιο του Αϊζάια Τόμας, που αποκτήθηκε προ ημερών μέσω της ανταλλαγής στο πλαίσιο του deal του Μάρκους Μόρις.

Κλίπερς: Άφησαν ελεύθερο τον Αϊζάια Τόμας

Σύντομη ήταν η παραμονή του Αϊζάια Τόμας στους Κλίπερς. Η ομάδα τους Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι έλυσε το συμβόλαιο του 30χρονου γκαρντ, προκειμένου να αδειάσει το ρόστερ της και να έχει ανοιχτές επιλογές.

Ο Τόμας βρέθηκε στους Κλίπερς μέσω ανταλλαγής στο πλαίσιο της συμφωνίας για την απόκτηση του Μάρκους Μόρις από τους Νικς, με την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς πάντως να ξεκαθαρίζει εξ' αρχής ότι ο πρώην άσος των Σέλτικς δεν θα παραμείνει στο ρόστερ της, αφού διαθέτει στα γκαρντ τους Πάτρικ Μπέβερλι, Λου Ουίλιαμς και Λάντρι Σάμετ, ενώ σκοπεύει να αποκτήσει ένα ακόμα παίκτη με καλύτερες αμυντικές ικανότητες.

Ο Αϊζάια Τόμας υπέγραψε με τους Ουίζαρντς το καλοκαίρι που μας πέρασε και τη φετινή σεζόν είχε 12.2 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μέρος σε 40 αγώνες (37 ως βασικός). Τα τελευταία χρόνια της καριέρας του ταλαιπωρείται από διαδοχικούς τραυματισμούς που τον έχουν κρατήσει μακριά από τον καλό εαυτό του.