Κόμπι Μπράιαντ: Στις 24/2 το «τελευταίο αντίο» στο "Staples Center"

Η οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ ανακοίνωσε ότι η επιμνημόσυνη δέηση για τον θρύλο του NBA και την κόρη του Τζιάνα θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο "Staples Center" των Λέικερς.

Κόμπι Μπράιαντ: Στις 24/2 το «τελευταίο αντίο» στο "Staples Center"

Ο μπασκετικός κόσμος ακόμα θρηνεί τον τραγικό χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα, και ακόμα επτά ανθρώπων, οι οποίοι επενέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο και έχασαν τη ζωή τους στις 26 Ιανουαρίου.

Στις 24 Φεβρουαρίου, όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, θα έχει την ευκαιρία να τους πει το τελευταίο αντίο, αφού, όπως έγινε γνωστό, τότε θα πραγματοποιηθεί η επιμνημόσυνη δέηση για τον Κόμπι και την κόρη του στο γήπεδο των Λέικερς, το "Staples Center".

Φυσικά, η ημερομηνία (24/2) που επιλέχθηκε δεν ήταν τυχαία, αφού ο άλλοτε ηγέτης των Λέικερς φορούσε για το δεύτερο μισό της καριέρας του το νούμερο 24, ενώ η κόρη του Τζιάνα φορούσε το νούμερο 2, στο Γυμνάσιο του Harbor Day School όπου φοιτούσε.

Η ημερομηνία της τελετής αποφασίστηκε κατόπιν συνεννόησης μεταξύ της πόλης του του Λος Άντζελες, της αστυνομίας της πόλης και των Κλίπερς, οι οποίοι την ίδια μέρα έχουν αγώνα στο γήπεδο.