Κόμπι Μπράιαντ: Με Sikorsky S-76B πέταξαν προς το θάνατο 20 άτομα τα τελευταία 7 χρόνια

Σε τρία δυστυχήματα με ελικόπτερο Sikorsky S-76B σκοτώθηκαν 20 άτομα τα τελευταία 7 χρόνια με πιο διάσημο τον Κόμπι Μπράιαντ.

Κόμπι Μπράιαντ: Με Sikorsky S-76B πέταξαν προς το θάνατο 20 άτομα τα τελευταία 7 χρόνια

Ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του και άλλα 7 άτομα επέβαιναν στο Sikorsky S-76B που κατέπεσε στην Καλιφόρνια με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο διάσημος πρώην μπασκετμπολίστας και η συνοδεία του.

Ωστόσο αυτοί δεν είναι οι πρώτοι νεκροί από πτώση του συγκεκριμένου ελικοπτέρου. Τα τελευταία επτά χρόνια έχει εμπλακεί σε άλλα δύο δυστυχήματα: Το 2013 στον Καναδά όπου βρήκαν τον θάνατο τέσσερα άτομα και το 2017 όταν σκοτώθηκαν επτά.

Ο κατασκευαστής του, Lockheed Martin με γραπτή δήλωση ζητάει να συμμετέχει στις έρευνες που πραγματοποιεί το «National Transportation Safety Board».

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά σε όλους όσους επηρεάζονται από το σημερινό ατύχημα του Sikorsky S-76B στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Έχουμε έρθει σε επαφή με National Transportation Safety Board και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε κάθε βοήθεια και υποστήριξη στις αρχές διερεύνησης. Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα για εμάς. Αν υπάρξουν αξιόλογα ευρήματα θα ενημερώσουμε τους πελάτες μας» ανέφερε ο Μartin.

Διαβάστε ακόμη

Κόμπι Μπράιαντ: Τα δυο σενάρια που εξετάζονται -Τι φαίνεται πως αγνόησε ο πιλότος (vid)

Κόμπι Μπράιαντ: Τα ξένα πρωτοσέλιδα για το θάνατό του (pics)

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτοί είναι οι εννέα νεκροί - Η προπονήτρια της κόρης του και η φίλη της Αλίσα

Κόμπι Μπράιαντ: Τα 250 δευτερόλεπτα προς τον θάνατο - Η σύσταση στον πιλότο: «Πετάς χαμηλά» (vid)