Χοκς: Πήραν πίσω Ντέντμον, έστειλαν Πάρκερ και Λεν στους Κινγκς

Σε μία κίνηση-έκπληξη προχώρησαν οι Χοκς, παίρνοντας πίσω τον Ντουέιν Ντέντμον από τους Κινγκς, μόλις 7 μήνες μετά την αποχώρησή του από την Ατλάντα και στέλνοντας στο Σακραμέντο τους Τζαμπάρι Πάρκερ και Άλεξ Λεν.

Χοκς: Πήραν πίσω Ντέντμον, έστειλαν Πάρκερ και Λεν στους Κινγκς

Οι Χοκς έκαναν την έκπληξη, παίρνοντας πίσω τον Ντουέιν Ντέντμον από τους Κιγνκς, έναν παίκτη που πριν 7 μήνες είχε αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Ατλάντα! Αντ' αυτού έστειλαν στο Σακραμέντο τους Τζαμπάρι Πάρκερ και Άλεξ Λεν.

Ο Ντέντμον αποκτήθηκε την περασμένη διετία από την Ατλάντα, έχοντας πέρσι 10.8 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 1.1 κλεψίματα και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής. Το καλοκαίρι του 2019 αποφάσισε να αποχωρήσει, υπογράφοντας στους Κινγκς τριετές συμβόλαιο ύψους 40 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, στο Σακραμέντο δεν βρήκε όσα περίμενε με αποτέλεσμα να ζητήσει ανταλλαγή με δηλώσεις του (για το οποίο τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 δολαρίων).

Τελικά, η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, με τον 30χρονο σέντερ να έχει τη φετινή σεζόν 5.1 πόντους και 4.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής. Στην Ατλάντα αναμένεται να έχει ρόλο μπακ απ ψηλού, πίσω δηλαδή από τον Κλιντ Καπέλα, ο οποίος αποκτήθηκε μία ημέρα νωρίτερα από τους Ρόκετς.

Όσο για τους Κιγνκς, προσέθεσαν στο ρόστερ τους δύο παίκτες που έχουν ξεκινήσει θετικά τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Τζαμπάρι Πάρκερ έχει φέτος 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Άλεξ Λεν έχει 8.7 πόντους και 5.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής.