Ρόκετς: Έστειλαν Καπέλα σε Χοκς, πήραν Κόβινγκτον από Γουλβς με τετραπλό trade!

Η πρώτη μεγάλη ανταλλαγή πριν την trade deadline είναι γεγονός. Οι Ρόκετς έστειλαν τον (υπ' ατμόν) Κλιντ Καπέλα στους Χοκς και απέκτησαν από τους Τίμπεργουλβς τον Ρόμπερτ Κόβινγκτον μέσω τετραπλής ανταλλαγής, η οποία περιελάμβανε συνολικά 12 παίκτες!

Ρόκετς: Έστειλαν Καπέλα σε Χοκς, πήραν Κόβινγκτον από Γουλβς με τετραπλό trade!

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι σύντομα ο Κλιντ Καπέλα θα αποτελούσε παρελθόν από το Χιούστον. Οι Ρόκετς είχαν καταστήσει σαφές ότι ο 25χρονος σέντερ ήταν διαθέσιμος για ανταλλαγή και ήταν θέμα χρόνου για να βρεθεί ενδιαφερόμενος πριν την trade dealine (7/2).

Τελικά, οι «ρουκετές» κατάφεραν να τον παραχωρήσουν, ολοκληρώνοντας μια τετραπλή ανταλλαγή μαζί με τους Χοκς, Τίμπεργουλβς και Νάγκετς, στην οποία ενεπλάκησαν 12 παίκτες.

Πάμε να δούμε τις κινήσεις που ολοκληρώθηκαν αναλυτικά:

Οι Ρόκετς απέκτησαν τους Ρόμπερτ Κόβινγκτον και Τζόρνταν Μπελ από τους Τίμπεργουλβς.

Οι Χοκς πήραν τους Κλιντ Καπέλα και Νενέ από τους Ρόκετς.

Οι Τίμπεργουβλς έφεραν στη Μινεσότα τους Μαλίκ Μπίσλεϊ, Χουάν Ερνανγκόμεθ και Τζάρεντ Βάντερμπιλτ από τους Νάγκετς, όπως και τον Έβαν Τέρνερ και ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου από τους Χοκς.

Τέλος, οι Νάγκετς απέκτησαν τον Τζέραλντ Γκριν από τους Ρόκετς, όπως και τους Νόα Βονλέ, Κέιτα Μπάτες-Ντιόπ και Σαμπάζ Νέιπιερ από τους Τίμπεργουλβς.

Το μεγάλο deal αρχικά αποκάλυψε ο Έντριαν Βοϊνιαρόφσκι και στη συνέχεια συμπλήρωσε ο Σαμς Καράνια.