Κόμπι Μπράιαντ: Η συμφωνία που είχε κάνει με τη γυναίκα του για το ελικόπτερο

Η συμφωνία που είχε κάνει ο Κόμπι Μπράιαντ με τη γυναίκα του για το ελικόπτερο - Ανασύρθηκαν οι σοροί - Συγκλονιστικό βίντεο

Κόμπι Μπράιαντ: Η συμφωνία που είχε κάνει με τη γυναίκα του για το ελικόπτερο

Ανασύρθηκαν οι σοροί ενώ αποκαλύφθηκε η συμφωνία που είχε κάνει ο Κόμπι Μπράιαντ με τη γυναίκα του για το ελικόπτερο.

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν τις σορούς από το προσωπικό ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ, το οποίο συνετρίβη στην πόλη Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, παρασύροντας στο θάνατο τον «Black Mamba», τη 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, και άλλους επτά ανθρώπους.

Όπως ανακοίνωσαν οι αξιωματούχοι της αστυνομίας του Λος Άντζελες ολοκληρώθηκε η διαδικασία (σ.σ. εχθές, 27/1, είχαν ανασυρθεί τα πρώτα τρία πτώματα) και πλέον ακολουθεί η ταυτοποίηση.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ ενώ πετά προς τον θάνατο

Την ίδια στιγμή η σύζυγός του αδικοχαμένου αθλητή είναι συντετριμμένη αν και προσπαθεί να κρατηθεί όρθια για τις κόρες της Natalia, Bianka και Capri. Πηγές του αμερικάνικου περιοδικού People αναφέρουν ότι η Βανέσα δεν μπορεί να ολοκληρώσει ούτε μια πρόταση χωρίς να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Η συμφωνία με τη γυναίκα του

Επίσης το περιοδικό People προχώρησε σε μια ακόμα αποκάλυψη. Ο Κόμπι Μπράιαντ συνήθιζε να χρησιμοποιεί το ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του από την εποχή που έπαιζε στους Λος Άντζελες Λέικερς και τα δρομολόγια Newport Beach - Staples Center ήταν αρκετά συχνά, όμως την ίδια ώρα γνώριζε τους κινδύνους που υπήρχαν και έπαιρνε τα μέτρα του.

Κόμπι Μπράιαντ: Τα 250 δευτερόλεπτα προς τον θάνατο - Η σύσταση στον πιλότο: «Πετάς χαμηλά» (vid)

Μία από αυτές είχε να κάνει με την ασφάλεια της οικογένειάς του, με άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Μπράιαν να αποκαλύπτει στο περιοδικό πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ του αδικοχαμένου θρυλικού NBAer και της συντρόφου του.

«Εκείνος και η γυναίκα του Βανέσα είχαν κάνει μία συμφωνία: δεν θα πετούσαν μαζί σε ελικόπτερο», ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή, τονίζοντας πως ο Κόμπι ήθελε να διασφαλίσει πως αν συνέβαινε κάτι άσχημο σε κάποια πτήση, οι κόρες της οικογένειας δεν θα έμεναν ποτέ μόνες.

Το βίντεο

Το συγκλονιστικό βίντεο από τον τόπο του ατυχήματος στο Calabasas, δείχνει το υπερπολυτελές ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ να έχει γίνει κομμάτια ενώ σε ένα από τα πλάνα φαίνονται οι ρόδες του.

Όλα τα υπόλοιπα μέρη του ελικοπτέρου έχουν καταστραφεί και καεί.