Βίντεο-ντοκουμέντο: Το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ ενώ πετά προς τον θάνατο

Bίντεο καταγράφει αυτό που πιστεύεται ότι είναι το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ κατά τη διάρκεια της μοιραίας πτήσης του...

Βίντεο-ντοκουμέντο: Το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ ενώ πετά προς τον θάνατο

Το βίντεο δημοσίευσε η εφημερίδα New York Post. Ο χρήστης Twitter @ theironlydreams τράβηξε βίντεο το ελικόπτερο ενώ πετούσε πάνω από το σπίτι του στο Glendale νωρίς την Κυριακή.

Κόμπι Μπράιαντ: Τα 250 δευτερόλεπτα προς τον θάνατο - Η σύσταση στον πιλότο: «Πετάς χαμηλά» (vid)

Παρακινήθηκε όπως εξήγησε από «τον θόρυβο που ήταν τόσο δυνατός και επειδή εκτελούσε έναν πολύ επικίνδυνο ελιγμό» έγραψε στο Twitter.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν συνειδητοποίησα ότι τραβάω το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ, 31 λεπτά πριν από τη συντριβή».

Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί από το ελικόπτερο

Το σπίτι του χρήστη έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται στην πορεία της πτήσης του Sikorsky S-76B

Ο πιλότος Ara Zobayan είναι γνωστό ότι έκανε βόλτες στην περιοχή Glendale κοντά στο αεροδρόμιο Burbank λόγω της κακής ορατότητας.

Κόμπι Μπράιαντ: Με Sikorsky S-76B πέταξαν προς το θάνατο 20 άτομα τα τελευταία 7 χρόνια

«Παρατήρησα που έκανε 1 ή 2 κύκλους πριν αρχίσω να τραβώ βίντεο και ήταν ακόμα πιο κάτω και πιο κοντά στο σπίτι μου, με τη μέγιστη ισχύ στο κινητήρα. Δυστυχώς αυτή η πτήση κατέληξε σε τραγωδία» τόνισε ο χρήστης @theironlydreams.

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτοί είναι οι εννέα νεκροί - Η προπονήτρια της κόρης του και η φίλη της Αλίσα

Το ελικόπτερο τελικά συνετρίβη στην Καλαμπάσα κι αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες. Εκτός από τον Μπράιαντ και τη δεύτερη από τις τέσσερις κόρες του, Γκιάνα, τον θάνατο βρήκαν επτά ακόμη άτομα.

Δείτε το βίντεο