Γιάννης: «Ο Λεμπρόν είναι ένας εξωγήινος»

Ο «Greek Freak» λίγες ώρες πριν αναμέτρηση με τους «λιμνανθρώπους» μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον «King James», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτά τα οποία κάνει στα 35 του είναι... εξωγήινα.

Γιάννης: «Ο Λεμπρόν είναι ένας εξωγήινος»

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αγωνίζονται στο Μιλγουόκι απέναντι στους Μπακς τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/12) σε μια αναμέτρηση που έρχονται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες με το καλύτερο (24-4) ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

Με αφορμή το συγκεκριμένο ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον Λεμπρόν Τζέιμς με τα καλύτερα λόγια δείχνοντας σεβασμό προς το πρόσωπο του, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι κινήσεις και ο τρόπος που σκέφτεται όντας 35 χρονών, κάνει τον «King James» να φαντάζει εξωγήινος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο «Greek Freak»: «Είναι τρελό αυτό που κάνει ο Λεμπρόν. Είναι και για μένα ένας από τους στόχους να μπορώ να παίζω σε υψηλό επίπεδο για τα επόμενα δέκα χρόνια. Ο τύπος γίνεται 35 και μπορεί να κινείται έτσι, να παίζει έτσι και να είναι τόσο έξυπνος. Είναι απίθανα όλα αυτά που κάνει, αλλά είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς. Είναι διαφορετικός, ένας εξωγήινος. Το περιμένεις από αυτόν, αλλά είναι κάτι τρελό».