Πέλικανς: Πλησιάζει το επίσημο ντεμπούτο του Ουίλιαμσον!

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον είναι έτοιμος να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα των Πέλικανς για να πραγματοποιήσει το πολυαναμενόμενο, επίσημο ντεμπούτο του στο NBA.

Πέλικανς: Πλησιάζει το επίσημο ντεμπούτο του Ουίλιαμσον!

Πολύ κοντά πια στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και στο επίσημο ντεμπούτο στο NBA με τους Πέλικανς ο Ζάιον Ουίλιαμσον. Ο 19χρονος άσος προπονείται ατομικά στο γυμναστήριο των «πελεκάνων» και είναι έτοιμος να ενταχθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Το Νο1 του NBA Draft 2019 είχε ενοχλήσεις το δεξί του γόνατο καθ'όλη τη διάρκεια της preseason και τελικά υποβλήθηκε σε επέμβαση στο σημείο στις 21 Οκτωβρίου.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Νέας Ορλέανης, Ντέιβιντ Γκρίφιν, δήλωσε ενθουσιασμένος με την πρόοδο του Ζάιον, χωρίς ωστόσο να δώσει οριστική ημερομηνία για την επιστροφή του:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι εδώ που βρισκόμαστε. Έχει κάνει μεγάλη πρόοδο. Γνωρίζω πως φτάσαμε στο τέλος της διορίας των οκτώ εβδομάδων κι όλοι θέλουν να τον δουν να παίζει. Νομίζω πως είμαστε λίγο πιο μακριά από αυτό το σημείο. Σίγουρα σήμερα έγινε ένα μεγάλο βήμα».