Μάβερικς: Τραυματίστηκε ο Ντόντσιτς, ανησυχία στο Ντάλας! (vid)

Ο Λούκα Ντόντσιτς γύρισε άσχημα τον δεξιό του αστράγαλο στον αγώνα των Μάβερικς με τους Χιτ και αποχώρησε, προκαλώντας έντονη ανησυχία στην ομάδα του.

Μάβερικς: Τραυματίστηκε ο Ντόντσιτς, ανησυχία στο Ντάλας! (vid)

Άτυχος στάθηκε ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος τραυματίστηκε και οι Μάβερικς αγωνιούν για την κατάσταση του νεαρού τους άσου.

Μόλις 1.5 λεπτό από την έναρξη του αγώνα με τους Χιτ στο Ντάλας (νίκη 122-118 για το Μαϊάμι στην παράταση), ο Σλοβένος σούπερ σταρ γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του και αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια, δείχνοντας πραγματικά να υποφέρει.

Ο 20χρονος άσος τραυματίστηκε σε προσπάθειά του για διείσδυση, όταν και δεν πάτησε καλά το πόδι του, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, σφαδάζοντας από τον πόνους.

Οι Μάβερικς υπέβαλλαν άμεσα σε εξετάσεις τον Ντόντσιτς, με την μαγνητική του πάντως να βγαίνει καθαρή και το Ντάλας να γνωστοποιεί ότι η πρώτη διάγνωση είναι διάστρεμμα. Ωστόσο, μέχρι να προσδιοριστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια το μέγεθος του προβλήματος είναι αναμενόμενο να επικρατεί έντονη ανησυχία.

Δείτε τη φάση του τραυματισμού:
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρή εικόνα!