Ο' Νιλ για Εμπίντ: «Αν θέλει να γίνει σπουδαίος να δει τι κάνει ο Γιάννης»!

Με αφορμή τον Τζοέλ Εμπίντ οι παλαίμαχοι θρύλοι του NBA Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο' Νιλ αποθέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο' Νιλ για Εμπίντ: «Αν θέλει να γίνει σπουδαίος να δει τι κάνει ο Γιάννης»!

Με αποθεωτικά λόγια μίλησαν σε πάνελ εκπομπής, για τον άσο των Μιλγουόκι Μπακς Γιάννη Αντετοκούνμπο οι παλαίμαχοι θρύλοι του NBA Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο'Νιλ.

Ο μεν Μπάρκλεϊ δήλωσε πως ο «Greek freak» και φέτος θα είναι ο MVP της Λίγκας, ενώ πίσω του έρχονται ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Λούκα Ντόνσιτς, με τον Τζοέλ Εμπίντ να μην είναι στο ίδιο επίπεδο.

Από την άλλη, ο Σακ στην αναφορά του για τον Εμπίντ, τόνισε, πως αν θέλει να γίνει σπουδαίος θα πρέπει να δει τι κάνει ο Γιάννης που πραγματικά θέλει να γίνει σπουδαίος.

Συγκεκριμένα τα λόγια του Μπάρκλεϊ για τον Έλληνα άσο ήταν:

«Ο Γιάννης είναι πρώτο φαβορί για το βραβείο του MVP και φέτος. Ο Λεμπρόν, ο Ντέιβις και ο Ντόντσιτς ακολουθούν. Ο Εμπίντ δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Είναι ίσως ο πιο δύσκολος παίκτης για να ματσάρεις στο ΝΒΑ, αλλά δεν παίζει το ίδιο δυνατά με τους άλλους, γι’ αυτό και δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.

Ενώ ο Ο' Νιλ είπε από τη μεριά του

«Ο Καρίμ (Αμπντούλ Τζαμπάρ) όταν έπαιζα μού έκανε κριτική, αλλά το έκανε γιατί ήθελε να φτάσω στο επόμενο επίπεδο. Πρέπει να δουλέψεις ακόμη πιο σκληρά για να γίνεις σπουδαίος. Αν θέλεις να είσαι απλά καλός, εντάξει. Αν θέλεις να γίνεις σπουδαίος, δες τι κάνει ο Αντετοκούνμπο. Αυτός πραγματικά θέλει να γίνει σπουδαίος».