Γιάννης: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα» (vid)

Ο «Greek Freak» και η παρέα του ήταν ασταμάτητοι για ακόμα ένα παιχνίδι με το θύμα αυτή την φορά να είναι οι ανυπεράσπιστοι Μάτζικ.

Γιάννης: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα» (vid)

Στην πρώτη θέση της Ανατολής αλλά και του πρωταθλήματος (έπιασαν τους Λέικερς στο 21-3) βρίσκονται πλέον οι Μιλγουόκι Μπακς, που επικράτησαν των Ορλάντο Μάτζικ με 110-101, σημειώνοντας την 15η διαδοχική νίκη τους στην φετινή σεζόν του NBA. Ο Γιάννης πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη περίοδο του ως αθλητής αφού για ακόμα ένα παιχνίδι σημειώνει διψήφια νούμερα τόσο σε πόντους όσο και ριμπάουντ πετυχαίνοντας ξανά double-double (32 πόντους με 2/5 τρίποντα, 15 ριμπάουντ, 8 ασίστ).

Μιλγουόκι Μπακς - Ορλάντο Μάτζικ 110-101: Ασταμάτητοι...

Ο «Greek Freak» σχολίασε αναφορικά με το παιχνίδι αλλά και για το αήττητο που έχει καταφέρει να χτίσει η ομάδα του: «Είναι καλό να υπάρχουν παιχνίδια όπου το σκορ είναι κοντά. Μαθαίνεις από αυτά. Συνηθίζεις όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια και δεν κερδίζεις πάντα με 20 ή 30 πόντους διαφορά. Πήραμε τη νίκη σε ένα δύσκολο ματς, παίξαμε καλή άμυνα, αλλά νομίζω ότι οι δύο ημέρες που είχαμε κενό μας έκαναν λίγο σκουριασμένους.

Εγώ θέλω τέτοια παιχνίδια. Παιχνίδια όπου το σκορ είναι κοντά. Είναι διαφορετική η αίσθηση όταν κάθε κατοχή μετράει. Αλλά θέλω και τα παιχνίδια όπου είμαστε 20 πόντους μπροστά και μπορώ να καθίσω στον πάγκο στην τέταρτη περίοδο και να παίξουν οι άλλοι. Μου αρέσουν και τα δύο αρκεί να κερδίζουμε».