Γιάννης: «Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε» (vid)

Ο «Greek Freak» παρέδωσε για ακόμα μια φορά μπασκετική παράσταση απέναντι στους ανυπεράσπιστους Νικς. Σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα τονίζει πως πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά τους ώστε να καταφέρουν να φτάσουν τον στόχο τους, το πρωτάθλημα.

Γιάννης: «Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε» (vid)

Ασταμάτητοι για ακόμη ένα ματς ήταν οι Μιλγουόκι Μπακς, που επικράτησαν των Νιου Γιορκ Νικς (4-17) με 132-88 και πλέον κατέχουν το καλύτερο ρεκόρ του πρωταθλήματος με 18 νίκες και 3 ήττες σε 21 ματς, πράγμα που ισοδυναμεί με αυτό της σεζόν 1970/71 όταν και τα «Ελάφια» έχοντας στο ρόστερ τους τον Hall of Famer, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός.. κόσμου έχοντας 29 πόντους με 10/14 δίποντα και 3/4 τρίποντα αλλά και 15 ριμπάουντ, είπε τα εξής:

«Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Όλα αρχίζουν από το προπονητικό τιμ. Δεν ερχόμαστε στο γήπεδο με το σκεπτικό ότι έχουμε κερδίσει 12 ματς. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι, πώς μπορώ να κάνω τη δουλειά μου; Πώς μπορώ να κερδίσω σήμερα; Και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Έχουμε το Ντιτρόιτ στη συνέχεια. Πώς μπορούμε να νικήσουμε στο Ντιτρόιτ;

Πώς μπορούμε να πάμε εκεί και να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κερδίσουμε; Αυτό που κάναμε στα τελευταία 12 ματς ανήκει στο παρελθόν. Παίξαμε υπέροχο μπάσκετ και όλοι διασκέδασαν αλλά είναι στο παρελθόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός».