Μπλέιζερς: Συμφωνία με Καρμέλο Άντονι!

Οι Μπλέιζερς έκαναν την έκπληξη, συμφωνώντας για μη εγγυημένο συμβόλαιο με τον Καρμέλο Άντονι.

Μπλέιζερς: Συμφωνία με Καρμέλο Άντονι!

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι οι Μπλέιζερς συμφώνησαν με τον Καρμέλο Άντονι, την οποία μετέδωσε το ESPN.

Το Πόρτλαντ έχει ξεκινήσει την χρονιά με το αριστερό, αφού με ρεκόρ 4-8 δεν μπορείς να φτάσεις μακριά σε αυτή την άκρως ανταγωνιστική Δύση.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο βασικός του πάουερ φόργουορντ, Ζακ Κόλινς, τραυματίστηκε και οι ιθύνοντες των Μπλέιζερς αποφάσισαν να ενισχυθούν άμεσα για να καλύψουν αυτό το κενό.

Έτσι, ήρθε η συμφωνία για μη εγγυημένο συμβόλαιο με τον Άντονι, λίγες μέρες μάλιστα πριν ξεκινήσουν το σερί των έξι ματς εκτός έδρας, με τον δεύτερο μάλιστα να είναι κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του νεοαποκτηθέντος Καρμέλο, τους Ρόκετς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άντονι δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 8 Νοεμβρίου 2018, όντας παίκτης του Χιούστον, στον αγώνα με τους Θάντερ όπου σκόραρε δύο πόντους. Έπειτα τέθηκε εκτός ομάδας, ώσπου να παραχωρηθεί με ανταλλαγή στον Μπουλς, οι οποίοι τον Ιανουάριο του 2019 τον άφησαν ελεύθερο.

Έκτοτε o 35χρονος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να κλείσει την καριέρα με τον τρόπο που θα ήθελε, χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα μέχρι τώρα, παρά τη στήριξη αρκετών παικτών της λίγκας.