Χάρντεν: Γράφει ιστορία 50 χρόνων και ξεπερνά τον Τζόρνταν! (vid)

Εξωπραγματικός ο «Μούσιας» στα πρώτα 10 παιχνίδια της φετινής σεζόν. Απόδειξη αυτού, το πρόσφατο κατόρθωμα του ύστερα από την νίκη της ομάδας του με αντίπαλους τους Πέλικανς στην Νέα Ορλεάνη. 

Χάρντεν: Γράφει ιστορία 50 χρόνων και ξεπερνά τον Τζόρνταν! (vid)

Ο ασταμάτητος και φέτος Τζέιμς Χάρντεν, γράφει ιστορία με τους Χιούστον Ρόκετς.

Πιο συγκεκριμένα, με τους 39 πόντους που σημείωσε στην αγώνα απέναντι στους Πέλικανς, στη νίκη των Ρόκετς με 122-116, ο «Μούσιας» έφτασε τους 373 πόντους μετά από δέκα ματς. Ο μέσος όρος των 37,3 πόντων ανά αγώνα στα πρώτα δέκα ματς είναι ο μεγαλύτερος των τελευταίων 50 χρόνων!

«Απλά προσπαθώ να είμαι όσο πιο θετικός μπορώ. Είμαστε πραγματικά εκνευρισμένοι με τις 3 φετινές μας ήττες και αυτό είναι που σκεφτόμαστε μετά από δέκα ματς. Δεν με ενδιαφέρουν οι ατομικές επιδόσεις. Έχω κάνει αρκετά καλά πράγματα στον τομέα των ατομικών διακρίσεων οπότε το πιο σημαντικό για μένα είναι η νίκη και το να βρίσκω τρόπους να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα» τόνισε μετά την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης ο Χάρντεν.

Το αξιοσημείωτο είναι επίσης πως με τους 37,3 πόντους ανά αγώνα, στα πρώτα δέκα παιχνίδια, ο Χάρντεν ξεπέρασε τον Τζόρνταν, που στα δέκα πρώτα παιχνίδια της σεζόν 1988/89 είχε μέσο όρο 36,9 πόντων!

Απολαύστε μερικά από τα καλάθια στην αναμέτρηση με τους «Πελεκάνους»: