Μπλέιζερς: Χειρουργείο ο Κόλινς - 4 μήνες εκτός

Ο Ζακ Κόλινς υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό ώμο και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μπλέιζερς για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Μπλέιζερς: Χειρουργείο ο Κόλινς - 4 μήνες εκτός

Άσχημα είναι τελικά τα νέα για τον Ζακ Κόλινς και τους Μπλέιζερς. Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ είχε βγάλει τον αριστερό του ώμο στο ματς με τους Μάβερικς και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 4 μηνών, όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και θα αποφασιστεί η επιστροφή του στη δράση. Ο Κόλινς είχε την επιλογή να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας με τον κίνδυνο να ξανατραυματιστεί ή να υποβληθεί σε εγχείριση με διάστημα απουσίας μερικών μηνών και επέλεξε την δεύτερη οδό.

Το πρόβλημα στο «5»

Με τον Κόλινς εκτός δράσης, αλλά και τους Γιουσούφ Νούρκιτς και Πάου Γκασόλ να εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός για άγνωστο χρονικό διάστημα, οι Μπλέιζερς αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο «5», αφού πλέον οι μόνοι που έχουν απομείνει στη γραμμή των ψηλών είναι οι Άντονι Τόλιβερ και Σκαλ Λαμπισιέρ και Χασάν Ουάιτσαϊντ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ως πάουερ φόργουορντ ο Μάριο Χεζόνια.