Ουόριορς: Απίστευτη κακοδαιμονία, τραυματίστηκε και ο Γκριν!

Τραυματισμών... συνέχεια για τους Ουόριορς, αφού μετά τους Τόμπσον και Κάρι, τραυματίστηκε και ο Ντρέιμοντ Γκριν σε δάχτυλο του χεριού και θα υποβληθεί άμεσα σε μανγητική.

Ουόριορς: Απίστευτη κακοδαιμονία, τραυματίστηκε και ο Γκριν!

Αυτό που συμβαίνει στους Ουόριορς τη φετινή σεζόν δεν έχει προηγούμενο. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γκόλντεν Στέιτ ότι ο Στεφ Κάρι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες λόγω κατάγματος στο αριστερό του χέρι, έγινε γνωστό ότι χτύπησε και ο Ντρέιμοντ Γκριν!

O Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στο μεσαίο δάχτυλο στην ήττα από τους Σπερς με 110-127. Ο ίδιος μετά τον αγώνα δήλωσε ότι έχει πειραχτεί ένας σύνδεσμος. Οι Ουόριορς πάντως ανακοίνωσαν πως πρόκειται απλώς για ένα πρήξιμο.

«Χτύπησα το δάκτυλό μου. Πρόβλημα σε έναν σύνδεσμο. Αυτά συμβαίνουν όμως. Δεν ξέρω αν θα παίξω στο επόμενο παιχνίδι, θα δούμε. Είναι αρκετά πρησμένο και δεν μπορούσα να γραπώσω τη μπάλα από την δεύτερη περίοδο κι έπειτα και για αυτό έκανα πολλές πάσες με το ένα χέρι και ντρίμπλαρα αριστερά με το δεξί μου χέρι», δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα.

Τη σεζόν 2019-2020 ο Γκριν έχει 9.4 πόντους, 7.8 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο σε 28.9 λεπτά συμμετοχής.