NBA: Δεύτερο φαβορί για τον τίτλο οι Μπακς σύμφωνα με το ESPN!

Το αμερικανικό πρακτορείο αθλητικών ειδήσεων παρουσίασε μια λίστα με τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του NBA τη σεζόν 2019-20, με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκονται σε πολύ πλεονεκτική θέση.

NBA: Δεύτερο φαβορί για τον τίτλο οι Μπακς σύμφωνα με το ESPN!

Το ESPN, ετοίμασε μια λίστα με όλες τις ομάδες του ΝΒΑ, βάζοντας τες σε αριθμητική σειρά ανάλογα με τις πιθανότητες που έχει κάθε μια να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο.

Στην συγκεκριμένα λίστα, σύμφωνα με το αμερικανικό πρακτορείο, στην πρώτη θέση ως το απόλυτο φαβορί βρίσκονται οι Λος Άντζελες Κλίπερς, των Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ αλλά και του Ντοκ Ρίβερς.

Αμέσως επόμενοι στην λίστα, είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, των δικών μας Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, καθώς τους καταλογίζει ως την καλύτερη ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας, πάνω και από τους Σίξερς αλλά και από τους Σέλτικς!

Ως τρίτοι ακολουθούν οι Φιλαδέλφεια 76ερς, καθώς εκτός από τους ήδη υπάρχοντες, Έμπιντ, Σίμονς και Χάρις, ήρθε και ο Αλ Χόρφορντ να συμπληρώσει αυτή την all-star 4αδα, κάνοντας τους δίκαια τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Την πρώτη 10αδα των ομάδων συμπληρώνουν με την σειρά οι εξής:

4. Ντένβερ Νάγκετς

5. Λος Άντζελες Λέικερς

6. Χιούστον Ρόκετς

7. Γιούτα Τζαζ

8. Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

9. Μπρούκλιν Νετς

10. Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς