NBA: Οι Σπερς ποδοπάτησαν τους Ρόκετς παρά την... 40αρα του Χάρντεν! (vid)

Εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς με 128-114 εις βάρος των «ρουκετών» των Τζέιμς Χάρντεν και Ράσελ Ουέστμπρουκ.

NBA: Οι Σπερς ποδοπάτησαν τους Ρόκετς παρά την... 40αρα του Χάρντεν! (vid)

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ήταν εντυπωσιακοί λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της φετινής σεζόν του NBA, καθώς έδειξαν πως μπορούν να σταθούν επάξια στην δυτική περιφέρεια έχοντας ως αντιπάλους μεγαθήρια όπως οι Λέικερς, οι Κλίπερς και οι Ρόκετς.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Σαν Αντόνιο ποδοπάτησε στο ντέρμπι του Τέξας με 128-114 αυτή των Ρόκετς, με το πιο αξιοσημείωτο να είναι το γεγονός πως 6 παίκτες του Γκρεγκ Πόποβιτς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων (Όλντριτζ, Φορμπς, Μάρεϊ, Γουάιτ, Μπελινέλι και Ποέλτλ), με αυτούς που ξεχωρίζουν να είναι τόσο ο Ντεζούντε Μάρεϊ (20 πόντους) όσο και ο Μπριν Φορμπς (13 πόντους), οι οποίοι έδειξαν πως τα «σπιρούνια» έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους.

Από την άλλη πλευρά, παρά την εντυπωσιακή 40αρα και το double double (40 πόντους, 10 ριμπάουντ) του δαιμονιώδη Τζέιμς Χάρντεν, οι Ρόκετς έδειξαν αρκετές αμυντικές αδυναμίες, με τους Ουέστμπρουκ, Τάκερ, Καπέλα και Γκόρντον να δείχνουν ανέτοιμοι τόσο επιθετικά, καθώς δεν υπήρχαν εμπνεύσεις, όσο και αμυντικά.

Παρόλα αυτά, όλα θα φανούν στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν της κορυφαίας Λίγκας στο πλανήτη την προσεχή Τετάρτη (23/10) όταν και οι Σπερς θα υποδεχθούν τους θεωρητικά ανίσχυρους Νικς (3:30 ώρα Ελλάδος), ενώ οι Ρόκετς υποδέχονται τα ξημερώματα της Πέμπτης (3:00 ώρα Ελλάδος, COSMOTE TV) τους Μπακς των Antetokoubros!

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του αγώνα: