Ο μάνατζερ του Λεμπρόν «μειώνει» τον Αντετοκούνμπο (pic)

Ο μάνατζερ του Λεμπρόν Τζέιμς Ριτς Πολ με δηλώσεις του έδειξε το θαυμασμό του για τον σούπερ σταρ των Λέικερς Άντονι Ντέιβις μειώνοντας όμως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...

Ο μάνατζερ του Λεμπρόν «μειώνει» τον Αντετοκούνμπο (pic)

Ο μάνατζερ του Λεμπρόν Τζέιμς Ριτς Πολ θαυμάζει πολύ τον νέο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερες Άντονι Ντέιβις και δεν το κρύβει.

Συγκεκριμένα ο Πολ δήλωσε στο «ESPN» για τον «φρύδια» πως δεν έχει υπάρξει ξανά τόσο ταλαντούχος παίκτης στο μαγικό κόσμο του NBA.

Ωστόσο ο μάνατζερ του Τζέιμς έκανε και έναν υποθετικό συσχετισμό με τον Ντέιβις και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που μάλλον «μείωσε» τον «Greek Freak». Δήλωσε δηλαδή πως αν οι Μιλγουόκι Μπακς αντί του Γιάννη είχαν τον Ντέιβις στο ρόστερ τους, σίγουρα θα βρίσκονταν στους τελικούς του ΝΒΑ διευκρινίζοντας όμως πως η δήλωσή του αυτή δεν ήταν μπηχτή για τον Έλληνα άσο, απλά αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ριτς Πολ:

Για το ταλέντο του Άντονι Ντέιβις: «Δεν έχει υπάρξει ξανά τόσο ταλαντούχος παίκτης. Βάζει τρίποντα, κάνει τάπες. Νομίζω πως είναι ένας εκ των κορυφαίων ψηλών πασέρ. Κατά τη γνώμη μου, αυτό τον κάνει διαφορετικό από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»,

Και για τον υποθετικό συσχετισμό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Αν έβαζες τον Άντονι Ντέιβις στους Μπακς πέρυσι αντί του Γιάννη, θα έπαιζαν στους τελικούς του ΝΒΑ. Ξέρει πως να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Δεν είναι μπηχτή για τον Γιάννη, αλλά αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο σκέφτομαι».