Ράπτορς: Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Λάουρι

Ο Κάιλ Λάουρι δεν έχει καταφέρει ακόμα να προπονηθεί με τους Ράπτορς, αφού αναρρώνει από τον τραυματισμό του και την εγχείριση που υποβλήθηκε

Ράπτορς: Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Λάουρι

Ο τραυματισμός του Κάιλ Λάουρι και η εγχείριση που υποβλήθηκε στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού του στέρησαν τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ΗΠΑ.

Μάλιστα, το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται για τον σταρ του Τορόντο, αφού ακόμα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με τους Ράπτορς και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Το διάστημα απουσίας του 33χρονου πόιντ γκαρντ δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια, ωστόσο υπολογίζεται ότι θα χάσει τα πρώτα φιλικά της σεζόν με τους Ράπτορς.

Οι πρωταθλητές θα δώσουν την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση της Τρίτη (8/10, 13:00) κόντρα στους Ρόκετς στο Τόκιο στο πλαίσιο των NBA Global Games. Ένα ματς από το οποίο σίγουρα θα απουσιάσει ο Λάουρι.

Την περασμένη σεζόν ο Αμερικανός άσος είχε 14.2 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 8.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής, ενώ πραγματοποίησε 65 συμμετοχές (όλες ως βασικός).

Κατά τη διάρκεια των playoffs τραυματίστηκε στον αντίχειρα, παρ' όλα αυτά έσφιξε τα δόντια, οδηγώντας τελικά μαζί με τον Λέοναρντ την ομάδα του στο τρόπαιο και αποφασίζοντας να εγχειριστεί μετά το τέλος της χρονιάς.